Skip to main content
Article Detail

Dagelijkse neusverzorging, allergieën en ademhalingsmoeilijkheden

Ze zeggen dat voorkomen beter is dan genezen, dus het handhaven van je neusgezondheid moet als een belangrijk onderdeel van je routine worden beschouwd. Dat is niet alleen om die beestjes af te weren die elke winter opduiken - een propere neus helpt je beter te slapen en voorkomt ook dat virussen en bacteriën verder het lichaam binnendringen.

Normal jet NL

Dagelijkse neusverzorging

Het is klinisch bewezen dat het dagelijks gebruik van de natuurlijke producten van PHYSIOMER® je beschermen tegen verkoudheid en allergische rinitis, waardoor je volledige ademhalingsstelsel wordt beschermd tegen vervuiling, tabaksrook en nog veel meer. Door gebruik te maken van 100 % natuurlijk zeewater uit de baai van Saint-Malo, zorgen de producten van PHYSIOMER® voor een doeltreffende dagelijkse reiniging, wat ertoe bijdraagt dat u het hele jaar door gezond blijft.

Lees meer over dagelijkse neusverzorging

Symptomen en natuurlijke behandelingen

Verkoudheden en allergieën kunnen snel toeslaan, zodat het meestal niet lang duurt voordat je je niet lekker voelt. Gelukkig is het klinisch bewezen dat de nasale oplossingen van PHYSIOMER® alle symptomen die verband houden met zowel verkoudheid als allergische rinitis doeltreffend verzachten - en je ook dagelijks helpen gemakkelijker te ademen. Wat nog beter is, onze volledig natuurlijke producten zijn gemaakt van 100 % zeewater, dat alle essentiële sporenelementen bevat die van vitaal belang zijn voor onze gezondheid. Als je een natuurlijke oplossing wil om de broodnodige verlichting van verkoudheids- en allergiesymptomen te bieden en je luchtwegen gezond te houden, probeer dan PHYSIOMER®.

Lees meer over symptomen en lees meer over natuurlijke behandelingen

Verkoudheid en griep

Niezen, koorts, loopneus, verstopte neus, keelpijn en hoofdpijn - de gewone verkoudheid komt met een waaier aan onaangename symptomen. Als de meest voorkomende besmettelijke ziekte bij de mens, zullen de meeste volwassenen twee tot drie keer per jaar verkouden zijn, dus het is de moeite waard om na te denken over het voorkomen en behandelen van de symptomen voordat ze zich voordoen. Om het aantal verkoudheden tijdens de winterperiode te verminderen en de ademhaling tijdens een verkoudheid te vergemakkelijken zonder enige bijwerking, biedt PHYSIOMER® je met zijn assortiment neusreinigingsproducten een klinisch bewezen, natuurlijke oplossing.

Lees meer over verkoudheid en griep

Verstopte neus en ademhalingsmoeilijkheden

Wist je dat PHYSIOMER® zowel een verstopte neus kan behandelen als de ademhaling kan ondersteunen? Onze natuurlijke producten op basis van 100 % zeewater verlichten de symptomen van een verstopte neus en beschermen tegelijkertijd je ademhalingsstelsel. Bescherm je gezin tegen ziektes of behandel ademhalingsmoeilijkheden met onze veilige, doeltreffende en natuurlijke oplossing voor dagelijkse neusverstoppingsproblemen. PHYSIOMER® heeft unieke verzachtende eigenschappen, waardoor je gemakkelijker kan ademen. Wanneer je jouw neus reinigt met PHYSIOMER® worden stoffen die infecties kunnen veroorzaken, verwijderd en helpt het om het slijmvlies in zijn functie van beschermende barrière te herstellen - en zo de genezing te bevorderen.

Lees meer over ademhaling

Allergieën

Heb je een gevoelige neus die vatbaar is voor allergische rinitis? PHYSIOMER® biedt een hele reeks neussprays die zijn aangepast aan jouw specifieke symptomen. Het is bijvoorbeeld klinisch bewezen dat de PHYSIOMER® Sinus Spray alle ongemakkelijke symptomen van allergische rinitis verlicht, zoals niezen, loopneus en verstopte neus. Wanneer allergieën toeslaan, werken producten zoals PHYSIOMER® Sinus Spray als een decongestieve behandeling. In tegenstelling tot farmaceutische producten is PHYSIOMER® een doeltreffende natuurlijke manier om allergieën te bestrijden. Het is gemaakt van 100 % zeewater, dus zal het geen vervelende bijwerkingen veroorzaken zoals neusirritatie of een droge neus , en brengt het geen risico van gewenning met zich mee.

Lees meer over allergieën en neusspray

Natuurlijke ontzwellende sprays

Last van verkoudheid of allergiesymptomen? Het assortiment van decongestieve neussprays van PHYSIOMER® kan je helpen om weer normaal te kunnen ademen - en dat allemaal door gebruik te maken van de natuurlijke weldaad van de zee.

Onze behandelings- en hersteloplossingen behouden 100 % van de mineralen uit het zeewater, helpen het neusslijmvlies te herstellen, maken je luchtwegen vrij en houden ontstekingen onder controle. Bovenal is het klinisch bewezen is dat deze natuurlijke oplossing alle symptomen van zowel verkoudheid als allergische rinitis verlicht - of je neus nu loopt of verstopt is. 

Gebruik onze op maat gemaakte tool om te beslissen welke PHYSIOMER® neusspray voor jou geschikt is.

Ontdek de PHYSIOMER® Neusspray

Physiomer-Natural-Congestive-Nasal-Sprays
Related Articles listing NL
Product Category Nl
Image
baby

PHYSIOMER® voor Baby's

100 % natuurlijke oplossingen
voor pasgeborenen en baby's.
 

Image
child

PHYSIOMER® voor Kinderen

Productgamma specifiek
geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
 

Image
Adult

PHYSIOMER® voor Volwassenen

Uitgebreid productgamma voor volwassenen en
kinderen vanaf 6 jaar.