Skip to main content

ER WAS EENS ... DE ZEE

Ontdek ons verhaal

 

DE VOORDELEN VAN DE ZEE

Laboratoire de la Mer werd 30 jaar geleden opgericht in Saint-Malo, Bretagne, en is de voorloper van Science of the Sea dat zich richt op patiënten die aan Neus, Keel, Oor-pathologieën lijden.

Een verhaal over zeewater

Zeewater is verantwoordelijk voor het ontstaan van leven op onze planeet. Zeewater bestaat uit zouten die zijn opgelost in zuiver water en lijkt op het fysiologische vocht waarin al onze cellen baden. Het zeewater dat we in PHYSIOMER® gebruiken, wordt uit de baai van Saint-Malo gehaald en rechtstreeks naar de farmaceutische faciliteit van Saint-Malo vervoerd. Ons productieproces leidt tot een product met een unieke formule die 80 mineralen combineert.

Physiomer_Story_Water
Physiomer_Saint_Malo

Van de baai van Saint-Malo

De baai van Saint-Malo vormt dankzij zijn geografische ligging een uniek maritiem ecosysteem. Het uitzonderlijke getijdenverschil in de baai, het grootste van Europa, zorgt ervoor dat het volledige water in de baai bij elke getijdencyclus wordt vernieuwd, waardoor het een hogere zuurstoftoevoer geniet en de groei van organisch materiaal bevordert.

Al deze unieke kenmerken gecombineerd, geven het zeewater in de baai van Saint-Malo een uitzonderlijk potentieel.

Naar de rest van de wereld

PHYSIOMER®wordt wereldwijd in bijna 60 landen verdeeld. PHYSIOMER®, is ook:

  • 18 klinische studies

  • 1500 patiënten gemonitord tijdens klinische studies;

  • 12 patenten.

Map

PHYSIOMER® VOOR PREVENTIE

PHYSIOMER® uw dagelijkse routine voor neushygiëne om u te beschermen en neusaandoeningen te voorkomen.

TIPS VOOR PREVENTIE

homepage-normaljet

PHYSIOMER® VOOR BEHANDELING

Een verstopte neus? Een loopneus? PHYSIOMER® verlicht doeltreffend de symptomen van verkoudheid en allergie en helpt je beter te ademen.

TIPS VOOR BEHANDELING