Een verhaal over zeewater

Zeewater is verantwoordelijk voor het ontstaan van leven op onze planeet. Zeewater bestaat uit zouten die zijn opgelost in zuiver water en lijkt op het fysiologische vocht waarin al onze cellen baden.

Het zeewater dat we in PHYSIOMER® gebruiken, wordt uit de baai van Saint-Malo gehaald en rechtstreeks naar de farmaceutische faciliteit van Saint-Malo vervoerd. Ons productieproces leidt tot een product met een unieke formule die 80 mineralen combineert.

Van de baai van Saint-Malo

De baai van Saint-Malo vormt dankzij zijn geografische ligging een uniek maritiem ecosysteem. Het uitzonderlijke getijdenverschil in de baai, het grootste van Europa, zorgt ervoor dat het volledige water in de baai bij elke getijdencyclus wordt vernieuwd, waardoor het een hogere zuurstoftoevoer geniet en de groei van organisch materiaal bevordert.

Al deze unieke kenmerken gecombineerd, geven het zeewater in de baai van Saint-Malo een uitzonderlijk potentieel.

Naar de rest van de wereld

Naar de rest van de wereld

PHYSIOMER® wordt wereldwijd in bijna 60 landen verdeeld. PHYSIOMER®, is ook:

  • 18 klinische studies;
  • 1 500 patiënten gemonitord tijdens klinische studies;
  • 12 patenten.
Naar de rest van de wereld
PHYSIOMER® Hygiène prévention active

PHYSIOMER® pour la prévention

PHYSIOMER®, votre routine quotidienne pour l’hygiène nasale pour vous protéger et prévenir les problèmes au niveau du nez.

PHYSIOMER® Hygiène prévention active

PHYSIOMER® pour le traitement

Un nez bouché? Un nez qui coule ? PHYSIOMER® soulage efficacement les symptômes du rhume et des allergies et vous aide à mieux respirer.