Hoe wordt PHYSIOMER gemaakt?

 

De heilzame effecten van zeewater, nu binnen ieders bereik

PHYSIOMER is geboren uit de wens om iedereen de heilzame effecten van zeewater te kunnen aanbieden in een veilige, steriele en handige verpakking. Dankzij het productieproces kunnen alle voordelen van het zeewater worden bewaard.

 

Een oplossing van 100 % zeewater

Zeewater is niet enkel een zoutoplossing. Het bevat meerdere mineralen en sporenelementen die bewezen effecten hebben op de cellen van het neusslijmvlies.
Om al die eigenschappen te kunnen behouden, bestaat PHYSIOMER uit 100% zeewater. Het product onderscheidt zich zo met zijn unieke formule in vergelijking met zoutoplossingen op basis van zeewater die maar een derde zeewater bevatten of met fysiologische serums die maar gewone oplossingen zijn.

 

Physiomer, een uniek productieproces

Het zeewater wordt opgevangen in de open zee aan de baai van Saint-Malo en direct naar de farmaceutische site van Saint-Malo gebracht. Deze voldoet aan dezelfde vereisten als die voor de productie van geneesmiddelen. Eerst worden de onzuiverheden (plankton, zand, micro-organismen, enz.) uit het zeewater gefilterd.

In dat stadium bevat het zeewater nog veel zout, dat het neusslijmvlies kan irriteren. Dankzij elektrodialyse kan dat zout uit het water worden gefilterd zonder te raken aan de rest van de mineralen in het zeewater. De uiteindelijke oplossing zal een zoutconcentratie identiek aan die van de mens hebben – we spreken van een isotonische oplossing – of een iets hogere concentratie in het geval van een hypertonische oplossing.
Dan is ze klaar om te worden verpakt in flacons. Deze etappe vindt plaats in een steriele omgeving. Het unieke en gepatenteerde procedé van Laboratoire de la Mer maakt het mogelijk om de steriliteit van de oplossing te garanderen zonder gebruik te maken van bewaarmiddelen en andere chemische producten die agressief kunnen zijn voor de neus. Het berust op het ozonisatieprocedé. De in het water opgeloste ozonmolecule is zeer reactief en zal ionen genereren die in staat zijn om de pathogene kiemen en verontreinigende stoffen te elimineren.
Gedurende het volledige productieproces worden kwaliteitscontroles uitgevoerd, vanaf de extractie van het zeewater tot het in de handel brengen van het product.

Dankzij die maatregelen kunnen we de consument een natuurlijk en hoogwaardig product aanbieden, dat beantwoordt aan de strengste internationale normen (EG-normen, authenticatie steriel A).
 
 

Physiomer, een unieke formule

Dankzij dit productieproces kunnen we een product met een unieke formule aanbieden. Het bevat de 80 mineralen en sporenelementen die aanwezig zijn in het zeewater van de baai van Saint-Malo: Physiomer bevat twee keer meer calcium, kalium en magnesium dan oplossingen op basis van zeewater. Fysiologische serums bevatten er helemaal geen.

De pH van Physiomer is fysiologisch, d.w.z. licht basisch zoals die van het neusslijmvlies.


PHYSIOMER  is de hygiënische en gegarandeerd steriele oplossing zonder toevoeging van bewaarmiddelen of chemische producten.
Kiezen voor PHYSIOMER is kiezen voor een natuurlijk en doeltreffend product dat u alle heilzame effecten van zeewater biedt.
PHYSIOMER, 100 % zeewater, bewezen doeltreffendheid.