Het merk PHYSIOMER

Ontdek het ontstaan van Physiomer!!

  Meer lezen

 

PHYSIOMER®* is Europees marktleider op het vlak van nasale hygiëne in de apotheek (1) en het merk dat gespecialiseerd is in natuurlijke oplossingen om beter te ademen. PHYSIOMER® wordt aanbevolen door zorgbeoefenaars en reinigt, hydrateert en verlicht neuscongestie op een zachte en doeltreffende manier. PHYSIOMER® voorkomt ook verkoudheden, rinofaryngitis en recidieven en NKO-verwikkelingen.


In de Angelsaksische landen wordt PHYSIOMER® verdeeld onder de merknamen SINOCLEAR® en HYDRASENSE®.Physiomer Jet normal

PHYSIOMER heeft vestigingen in 60 landen wereldwijd en onderscheidt zich van zijn concurrenten door het aanbieden van oplossingen voor neusspoeling die voor 100 % bestaan uit zeewater en waarvan de doeltreffendheid, de veiligheid en de tolerantie zijn aangetoond in gerandomiseerde klinische studies. Om de extreme tolerantie van de PHYSIOMER-producten te garanderen, bevatten ze geen bewaarmiddelen of chemische producten en wordt uitsluitend gebruikgemaakt van bestanddelen van natuurlijke oorsprong met een onberispelijke kwaliteit. De producten uit het PHYSIOMER-assortiment zijn aangenaam in gebruik en hebben geen enkele impact op uw gezondheid op lange termijn. Ze kunnen alleen worden gebruikt, of als aanvulling op geneesmiddelen, zonder ook maar één bijwerking:

  • geen nadelige effecten op andere fysiologische functies;
  • geen wisselwerking met andere geneesmiddelen;
  • geen risico op allergische reacties**;
  • geen verslavend effect.
De producten van het Laboratoire de la Mer zijn bijzonder goed afgestemd op mensen van wie de gezondheid extra waakzaamheid vereist, zoals baby's, kinderen, allergische personen en senioren.

 

Eau de mer de Saint-Malo

* In België behoort het merk PHYSIOMER® toe aan de firma OMEGA PHARMA BELGIUM. De producten die onder dat merk worden gecommercialiseerd, worden verdeeld door de firma OMEGA PHARMA BELGIUM.

** PHYSIOMER Eucalyptus wordt niet gebruikt bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, of in geval van een allergie voor één van de bestanddelen.

(1) IMS data Dec. 2010, sell out on nasal saline and seawater solutions, spray market