De geschiedenis van
Physiomer

 

1988

Ontstaan van PHYSIOMER


Ontstaan van PHYSIOMER: Laboratoire de la Mer, de voorloper van Science de la Mer, stelt het merk PHYSIOMER op punt. Het idee kwam er na het observeren van kinderen die tijdens de winter een vaak terugkerende verkoudheid hadden en tijdens de zomer – het seizoen van zwempartijen in de zee – blaakten van gezondheid.

1998

Bewezen doeltreffendheid


Dankzij onderzoek vanuit het INSERM slaagt PHYSIOMER erin zijn superioriteit te bewijzen tegenover oplossingen op basis van zeewater en fysiologische zoutoplossingen (regeneratie, mucociliaire trillingen).

2003

Physiomer in de Maghreblanden en in Latijns-Amerika


PHYSIOMER wordt in Egypte op de markt gebracht en bereikt dus Noord-Afrika.

PHYSIOMER wordt onder de merknaam ALLEMAR op de markt gebracht in Mexico.

2006

Physiomer in Azië


PHYSIOMER wordt in Korea op de markt gebracht en bereikt dus Azië.

2007

Physiomer lanceert een 100 % natuurlijke neusreiniger


PHYSIOMER breidt zijn gamma uit met PHYSIOMER Sinus, een natuurlijke en doeltreffende oplossing die verstopping van de neus vermindert bij verkoudheid, rinosinusitis of allergische rinitis

2008

Het praktische uiteinde maakt van elke neusreiniging met Physiomer een kinderspel


PHYSIOMER brengt een handig opzetstuk op de markt dat speciaal ontworpen is voor baby’s en jonge kinderen. Het opzetstuk zorgt voor een zachtere en meer comfortabele neusspoeling dankzij zijn veiligheidsschildje en fijne verstuiving.

2010

Het ontstaan van PHYSIOMER Eucalyptus


Ontstaan van PHYSIOMER Eucalyptus: de eerste neusreiniger op basis van de volledig natuurlijke formule die de in vitro virale activiteit (parainfluenzavirus type 3) vermindert en die de neus in slechts 3 minuten vrijmaakt.
- Patent Laboratoire de la Mer.

2012

De tv-spot van PHYSIOMER Eucalyptus behaalt prijs
(Prix Empreintes)


PHYSIOMER wint de ‘Prix Empreinte’ voor zijn tv-spot van PHYSIOMER Eucalyptus.

2013

Physiomer een unieke oplossing dankzij zijn helende werking


PHYSIOMER hernieuwt zijn samenwerking met het INSERM. Daaruit resulteert een grootse ontdekking, EIGEN aan PHYSIOMER: een helende werking die doeltreffender is dan alle andere neusspoelingen op de markt (fysiologische zoutoplossingen, oplossingen op basis van zeewater)